Dienstverlening ma - zo: 24 op 24 / 7 op 7

Extra vertrekpunten in Gent en Antwerpen

Ons personenvervoer brengt u waar u naartoe moet

Taxani is de beste referentie op vlak van personenvervoer uit Zele. Onze professionele chauffeurs met hun degelijke wagenpark brengen u op de plaats waar u zijn moet! Wij beschikken over kleine busjes met plaats voor 8 personen.

Taxidiensten

Voor al uw gewone taxidiensten voor personenvervoer in de streek van Zele en Oost-Vlaanderen kunt u bij Taxani terecht, zoals ritten van het station naar huis, naar het ziekenhuis, of waar u ook heen moet. Handig als u zelf niet over een vervoersmiddel beschikt of slecht te been bent. Voor een prijsaanvraag dient u steeds een formulier in te vullen.

Shuttlediensten

Ook voor congressen, evenementen en ander zakenvervoer kunnen wij shuttlediensten voorzien. Gaat u op zakenreis? Dan is ons luchthavenvervoer de meest comfortabele oplossing. Tal van particulieren en zakenmensen lieten reeds weten tevreden te zijn over onze kwaliteitsvolle service. Wij zijn op ieder moment te bereiken: van maandag tot en met zondag, en dit op alle uren van de dag.

Taxi boeken

Dringend nood om een taxi te boeken? Aarzel dan niet langer en maak het uzelf comfortabel met de voortreffelijke diensten van Taxani!