Dienstverlening ma - zo: 24 op 24 / 7 op 7

Extra vertrekpunten in Gent en Antwerpen

Onze algemene voorwaarden garanderen goede afspraken
voor onze service

Neemt u even onze algemene voorwaarden door? In Zele is Taxani uw garantie voor een kwaliteitsvolle en comfortabele taxirit naar onder andere luchthavens en treinstations. Onze voorwaarden zorgen voor goede afspraken, zo weet u steeds waar u aan toe bent bij onze shuttledienst.

Algemene voorwaarden

Aanvragen voor het vervoer van personen naar een luchthaven, treinstation of andere locatie, gebeuren bij voorkeur via e-mail of deze website. Slechts in uiterste nood kan een aanvraag ook telefonisch gebeuren. Bij bevestiging van uw bestelling aanvaardt u deze algemene voorwaarden.

Bij de aanvraag dient de klant alle gegevens te bezorgen die betrekking hebben op het gevraagde vervoer. Dit zijn de correcte naam, het adres, gsm- of telefoonnummer, aantal personen, de bestemming, data en tijdstippen van het vervoer. Voor luchthavenvervoer houdt dit ook in het vluchtnummer van de terugreis. Vermeld zeker ook het aantal voorziene stukken bagage en alle bijzonderheden hieromtrent. Zoals bijvoorbeeld een rolstoel of andere specifieke zaken.

Bij foutieve of ontbrekende communicatie van de gegevens kan Taxani niet verantwoordelijk gesteld worden voor het niet (tijdig) uitvoeren van het vervoer.

De prijzen vermeld op deze (of andere) website(s) en zijn slechts indicatief. Ze kunnen in geen geval als vast beschouwd worden.

De prijs die aan de klant medegedeeld wordt is gedurende één maand geldig.

Heenreis

De ophaaltijd wordt bepaald door uw bestemming, het vertrekuur van vliegtuig of trein en de bezetting van de shuttle. U krijgt steeds een richtuur mee maar het kan zijn dat dit nog door ons wordt aangepast. Dit is mogelijk wegens andere personen die moeten worden opgehaald of andere obstakels in ons traject zoals bijvoorbeeld werkzaamheden, files en weersomstandigheden.

U dient zich aan de afgesproken vertrektijd te houden. Bent u 15 minuten na de afgesproken vertrektijd niet aanwezig op de afgesproken plaats of niet gereed voor vertrek, dan heeft de chauffeur het recht zonder u te vertrekken. Daarom is het zowel voor u als voor ons belangrijk dat u zich aan alle bovenvermelde afspraken houdt, zodat wij u in alle rust naar uw bestemming kunnen brengen.

Indien de chauffeur 10 minuten na de afgesproken vertrektijd niet aanwezig is, verzoeken wij u ons te contacteren op het telefoonnummer 0476 061 059.

De betaling van de overeengekomen prijs van het volledige vervoer (heen en terug) gebeurt in principe contant aan de chauffeur bij aanvang van de heenreis. Uitzonderingen dienen voorafgaandelijk met Taxani te worden overeengekomen.

Terugreis

Bij een terugreis via Zaventem wacht een chauffeur van Taxani u op in de aankomsthal aan de JAVA Coffee bar (richting liften en roltrappen) met een bordje "Taxani Airport Service".

Om onnodige wachttijden te voorkomen, vragen wij u ons te verwittigen indien u met een andere vlucht terugkeert dan voorzien en wanneer u uitzonderlijk lang op uw bagage moet wachten.

Indien u dit niet doet, kan Taxani niet verantwoordelijk gesteld worden voor het niet (tijdig) uitvoeren van het vervoer.

Bij ontbreken hiervan houdt Taxani zich het recht voor om bij de terugreis maximaal 30 minuten na het einde van de bagageaflevering terug te vertrekken. Extra wachttijd dient door de klant vergoed te worden aan 5 euro per kwartier.

Taxi boeken

Hebt u al onze voorwaarden grondig doorgenomen en wenst u een taxi te boeken? Neem dan vandaag nog contact op met Taxani uit Zele.