Dienstverlening ma - zo: 24 op 24 / 7 op 7

Extra vertrekpunten in Gent en Antwerpen

Met deze comfortabele shuttledienst begint u zorgeloos
aan iedere reis

Taxani - LuchthavenvervoerHebt u een zakenreis of een deugddoende vakantie geboekt? Dan hebt u enkel nog nood aan een degelijke shuttledienst. In Zele is Taxani hiervoor uw betrouwbare partner. Met onze handige busjes kunnen wij tot wel 8 personen in één wagen naar de luchthaven voeren, inclusief bagage.

Professioneel vervoer naar luchthavens en treinstations

De shuttledienst van Taxani is de ideale oplossing voor al uw luchthavenvervoer: onze professionele chauffeurs brengen u tot aan iedere luchthaven of ieder treinstation in België of in onze buurlanden. Zo start u op de ideale manier met uw welverdiende vakantie of uw belangrijke zakenreis. Als u landt, zorgen wij ook voor een comfortabele thuiskomst.

Op ieder moment tot uw dienst

Taxani staat iedere dag voor u klaar, 24 uur op 24. Dat is handig wanneer u zich in een noodsituatie dient te verplaatsen, of als u ’s nachts of op een moeilijk tijdstip op de luchthaven verwacht wordt. Onze shuttlediensten kunt u ook inschakelen voor het vlotte verloop van allerlei congressen of andere gelegenheden.

Taxi boeken

Wenst u een vrijblijvende prijsaanvraag te doen of een taxi te boeken bij Taxani uit Zele? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog. We helpen u dan spoedig verder.